kansikuva

kansikuva

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Tracon - Idolit on Irti ja vaaravyöhyke

(tietäjät tietää xD)

Traconista on selvitty enemmän tai vähemmän hengissä. Kaks päivää olin conin jälkeen vapaalla mutta silti conidarra painoi. Eikä auttanu et näiden kahen vapaan jälkeen alko 10 päivän työputki...
Junailin itseni Tampereelle jälleen perjantaina. Onneksi sattumalta satuin saamaan seuraa Ninasta, joka oli varannut paikan käytävän toiselta puolelta, ja junamatka taittui mukavammin! Yövyin taas Retan ja Kurtun luona, ja ihme kyllä onnistuin löytämään sinne bussilla yksin \o/ Katteltiin hetki hassuja tubevideoita ja Muumeja (uusia dubbeja ja vielä Boken nikkiä, taisin just saada syövän) illalla.
Lauantaina oli viimein idoli-Digimon päivä! Heitin meikit naamaan majotuksessa ja vaihdoin cossin suurimmaksi osaksi vasta conipaikalla, tätä ei oo tullukkaa tehtyy kauheen monta kertaa :'D mutta kun ei tehny mieli reissaa bussilla noissa hamosissa, plus aamulla sato.
Jahka sain cossin päälleni suunnistin kakkoskerrokseen yhdistyspöydille, jossa meillä oli Valitut Lapset-näytelmän (onnea muuten kaikille näytelmään valituille!) edustuspöytä. Sieltä löytyi partnerini Megu sekä muita kavereita. Mentiin ekana karaokeen ja vedettiin Butter-fly (ei osunu tunteisii, ei yhtää). Sitten meidän pitiki rientää photoshoottiin, johon oltiin varattu aika Realta.

So mothafuking uguukawaii
AAAAA<3
Shoottailtiin eka noin tunti jonka jälkeen Rean piti lähteä toiseen shoottiin, mutta sovittiin että jatketaan sen jälkeen. Käytiin myös haalimassa lootit Arbitorilta, joka oli onnistunu nappaamaan meille Digimon Tri Stage Playn printtejä japanilaisesta huutokaupasta! Pret-Tykin liittyi seuraan ja hengailtiin tovi pelihuoneessa koska siellä oli viileämpi kuin muualla ja ilma jopa kiersi. Käytiin ulkona katsomassa paikkalippujonoa, jota oli alkanu kerääntyä jo tuntia ennen niiden jakamisen alkua. Onneksi jonosta löyty kahden muun tuttuja jotka suostui nappaamaan meille liput!

Kuvat tosiaan Rea, Taichi Megu (koska jokuhan ei tätä vielä tienny xD)








älkää edes kysykö

Löydettiin Rea jälleen ja jatkettiin shoottailua. Tämä jälkimmäinen shootti  kulki suunnitteluvaiheessa nimellä "vaaravyöhyke" koska noh.. Sillon alkuvuodesta oltiin koko ajan silleen varovaisia et "ei voida ottaa tällästä kuvaa ku kaikki luulee et me shipataa Taichii ja Soraa". Sit jossai vaihees oltii sillee "no vois läpäl". Sit Traconin shoottia ideoidessa "ihan vitun sama!" Sit meillä oliki niitä shippi-ideoita enemmän ku normi kuvaideoita, hups. Vaaravyöhyke siis siks, koska Taiora on tietyllä tavalla vähän vaarallinen pari Digimon-fandomissa. Jos joku siis ei tiedä, Yamato ja Sora on canon ja siis oon Team Sorato to the bitter end, mut jossain vaiheessa Taiorasta tuli meille sellanen.... juttu. Ei sitä voi enää ees vitsiks sanoo XD En osaa kuvailla sitä. En shippaa mut shippaan, sillee jollai tasolla. Jännäiltiin aika paljon miten pokka tulee kestämään, mut suoriuduttiin ihmeen hyvin!






Shootista kiiruhdettiinki kattomaan päivän cosplaykisoja. Oli taas huikee setti sekä WCS ja NCC-karsinnoissa. Kisat oli todella tasasia, vaikka vähän ounailin tiettyjen sijotuksia en todellakaan osannu sanoa missä järjestyksessä ne menis. Oma lemppari voitti WCS:ssä, onnea Nio ja Citade, heillä oli aivan älyn sulonen esitys! Onnea myös AlanaLana NCC-edustuspaikasta! Huudettiin myös
aika kovaa Anaen ja Saarazin kolmossijalle, ihan ansaittu, teitte hurjasti töitä! <3
Kisoista juostiin (kirjaimellisesti, koska kisat vähän venähti) Megun kanssa Digimon tri-luennolle. Missattiin alku ikävä kyllä alun Meiko-suolaukset josta oon surku. Muuten luennolla ei silleen ollu mitään uutta, kiva oli nähdä että muut tuki samoja teorioita ja pari semmosta "hei toi vois toimiiki!"-kohtaa. Luennoitsijat joutuivat ikävä kyllä vetämään aikamoisella kiireellä asian läpi ilmeisesti vahingossa liian lyhyen ohjelmaslotin takia.
Ohjelman jälkeen otettiin kaikkien Digimon-cossaajien kanssa yhteiskuva kun meitä oli aika paljon! Jonkin aikaa taidettiin hengata, kävin vaihtamassa cossin pois ja käytiin päivän porukan kanssa hakemassa hesemättöä ja tultiin Tampere-talolle syömään. Oli jo aikakin kun ei ollu koko päivänä mitään kunnolla syönyt, olin ottanu töistä pikkasen evästä ja napostelin niitä kyllä mutta nälkä oli jo kova.
Syönnin jälkeen valuin takasin majotukseen, Reta oli jo lähteny aiemmin mutta sain onneks bussiseuraa Pixeffectistä joka majoittui samalla suunnalla. Menin pienen sometuksen jälkeen aikalailla suoraan nukkumaan koska väsy oli suuri.

Kuvasi: Kati
"Miten reagoitte Meikoon?" Kuvasi: Kati



Sunnuntaina heitin Takerun vaatteet päälle ja menin meikkaamaan Tampere-talolle. Reta oli esityskisan tuomarina ja joutui olemaan paikalla jo ysiltä, joten päätin mennä samaa matkaa. Onneksi Tracon on auki koko yön niin pääsin jo sisään, oltiin nimittäin perillä jo puolelta koska bussit ja sunnuntaiaikataulut. Meikkailussa meni onneks sen verta aikaa et muitakin oli jo eksyny paikalle, löysin Iitun ja niitten muumi-squadin, jotka kyllä hylkäs mut saman tien kun menivät luennolle. Kävin kiertämässä taidekujan ja myyntipöydät, joihin en ollu edellispäivänä ehtinyt. Taidekujalla oltiin pyörähdetty pikaseen ja ostin Maan Mahti-kirjan itelleni, olin sen juuri vähän aika sitten lukenut ja oli pakko saada omaanki hyllyyn!
Myyntipöydiltä nappasin sheet maskeja siltä korea beauty juttuja myyvältä pöydältä, jonka nimee en nyt muista. Nää oliki conin ainoot ostokset :'D 


Myyntipöytien ulkopuolella törmäsin kavereihin ja jubailtiin hetki, kunnen menin oottelemaan varaamaani photoshoottia. Sunnuntaille olin varannut ajan Ninalta. En hirveesti ollu keksiny etukäteen mitää ideoita mutta onneks niitä saatiin lennosta. Ja onneks Takerulle sopi sisätilat koska ulkona taas satoi kaatamalla. Ehdin shootista vielä kuuntelemaan Iitun hostaamaa stand up-showta. En ehtiny kyl kuulemaa ku ehkä vartin lopusta mutta oli oikein hauska!
Shoottikuvia en oo vielä saanu mutta ainaki mitä kameran näytöltä näin nii näytti oikein buenolta! Teen niistä oman postauksen (ja niistä kaikista muista rästishooteista.. xD).

pieni preview :> Oli jotenki hirmu söpö olo Takeruna o//o
Löysin jo lauantaina näkemäni Angemonin ja pakkohan se oli yhteiskuva ottaa!! Kuvaajana Reta
Tämän jälkeen menin assaroimaan Megun ja Pret-Tyn Danganronpa shoottia. Tai no assaroimaa ja assaroimaa, en hirveesti mitää tehny :'D Tätä jatkui kisoihin asti, sunnuntaina vuorossa oli esitys- ja hall cosplay- sekä pukudesign-kisat. Halliin oli kuulemma kyselty ihmisiä jo lauantaina anteeksi mitä?? 
Esityksissä oli pari sellast ehhh, mut ykskään ei ollu huono! Voitot meni taas oikeisiin osotteisiin, ykkössijan Shirayuki-skitti oli todella upea ja sulonen, niin hyvää koreografiaa! Hall sijotuksia en ees muista :--D Pukudesign-kisan voittajan feeniks-puku oli aivan tajuttaman upea!
Mut se mitä sunnuntain kisoista eniten odotettiin oli seuraavaks vuorossa, eli väliaikashow! Rintamasuunta, Lume Cosplay ja Operaatio Fredrik olivat tehneet Haikyuu-esityksen ja se oli PARHAUTTA! Siitä näki että esitykseen oli käytetty aikaa ja vaivaa ja se oli täydellinen ja eeppinen. Haikyuu-tunteet vähän iski. Esityksen voi katsoa täältä!
Loppuconin taisin vaan hengata saman porukan kaa mitä muunki viikonlopun (<3) kunnes oli aika sanoa hyvästejä. Käytii kyytiporukalla syömässä kiinalaisessa ja ajeltiin takasin Helsinkiin päin.

Hall-voittajat
Esityskisa-voittajat

Tracon on lähes aina vuoden lempiconi eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Viikonloppu tuntui kuitenki hujahtavan ohi ihan hirveen nopeesti. En ehtiny nähdä puoliakaa ihmisistä joita olisin halunnu nähdä, ja tuntu etten ehtiny tehä juur mitää. En malttanut edes juurikaa ohjelmissa käydä näiden lisäksi, vaikka kiinnostavia olisi riittänyt, koska mieluummin olin kavereiden kanssa. Mut en kadu koska viikonlopun seura oli A+ parhautta <3 Oli todella hauskaa koko ajan! Mulla ei silleen oo omaa yhtä "coniporukkaa", pyörin vähä siellä täällä yleensä niiden kaa kenen kaa satun coniin tulee/cossaa yhessä ja oon edellee aika ujo isoissa porukoissa, mut on kivaa kun on silti paljon ihmisiä joiden seurassa tuntee itsensä kotosaks :>
 Oli myös kiva päästä kahden uuden kuvaajan kanssa työskentelemään :>  Mielestäni oiken mukavasti meni kummankin kanssa, mielelläni kuvaisin uudestaankin!
Tracon oli vika coni tältä vuodelta. Oon nyt tässä ajatellu syksyn pitää pientä taukoa cossien teosta, pääsyynä se et mulla on muutto marraskuun alussa joten en olis tässä pahemmi mitää ehtiny enne ku pitää alkaa pakkailee enkä halunnu ostaa mitää lisää ennen sitä :'D Sitten uudessa kämpässä alotelen Frostin cosseja, mutten sinnekkään tee mitään kovin isoa. Ensi vuodelle on kyllä jo muutamia suunnitelmia. Oon menossa tänä vuonna kyllä vielä kattomaan Cosplayn SM:iä taas, koska paljon tuttuja on kisaamassa.
Frostin lisäks talvelle on varmaa vaan Umicon jonne jo ostin lipun. Yuki on vähän niin ja näin, koska ne on peräkkäisinä viikonloppuna enkä varmaan saa vapaata töistä kumpaankin. Umissa kuitenkin veti puoleensa Arina Tanemura!
Mutta palailen jälleen shoottikuvien kanssa, Suomenlinna-shootti postaus vois olla seuraavaks luvassa ja idoli Soran toinen WIP postaus pitäis viimeistellä :>

PS:
"Anna rakkautta ;; " "NO HYI EN!"

Meitä käytiin kuvaamassa conivideoon ja noh XD Kunnia gifistä Biffelle!! <3

Tähän on hyvä lopettaa :'DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti