kansikuva

kansikuva

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappuja ja proppeja

Klara vappen vaa kaikille!

En varsinaisesti ole mikään vappuihminen, yleisesti menee ihan kotioloissa perheen kanssa. Tänäkin vuonna taas luvassa hyvää ruokaa ja tietysti munkkeja (a'la meikäläinen)!

Päivällä piti käydä Helsingin puolella vähän cossijuttuja hakemassa, joten ajattelinpa sitten että jos kerrankin jonkin cossin vetäisi vapun kunniaksi päälle. Mutta koska SnK-takistani on tällä hetkellä merkit irti, hilluin sitten casual!Kristana. Tosin ulkona oli sen verran viileä, että ulos piti vielä takki vetää niskaan, joten en cosplayn ilosanomaa päässyt Helsingin kaduille levittämään. Harmi kun en vielä sitä varsinaista SnK-hupparia omista, kun vasta sunnuntaina moisen tilasin.

Hattuapa ei sitten tullut tänään käytettyä muuten kuin tähän kuvaan. Ja photobompaava Miiku
 Noh, Hesasta sitten tarttui mukaan Attack On Titan 12 ja 1 kpl kuvansiirtokangasta. Kaksi olisin tarvinnut, joten pitää myöhemmin vielä eksyä hakemaan lisää ;^; Mutta Hobby Pointissa oli kiva myyjä, joka arvasi mitä olen tekemässä (koska oli SnK bootsit ja peruukki päällä). Punanaamiosta kävin myös kattelemassa arpimömmöä, mutten sitten viitsinytkään ostaa sitä. Haksutin saa pärjätä pelkillä kasvomaaleilla. 
Iltapäivällä kotona sitten munkkiepisodin jälkeen vaihdoin siniseen peruukkiin, jonka ostin Pörröltä viime viikolla samalla kun se diilas mulle apteekin nurkalla cossikamaa (aka toi ne styrofoamit mitkä oli luvannu).

Mutta, jotain proppejakin tullu väännettyä. En ole oikeasti mikään proppi-ihminen, suurimman osan ajasta en tiedä yhtään mitä teen (feels like Jon "you-know-nothing-Jon-Snow" Snow ahaha Game of Thrones huumoria) :'D En ikinä tiedä mistä materiaalista mitäkin kannattaisi tehdä. Kyselen aina fabossa cosplay-ryhmässä apua. Nämä kaksi nyt on ainoot propit mitä oon ikinä tehny l'D
Ensin Hakuryun kepukka. Varsihan nyt oli viime syksyltä valmiina, vaan uus terä piti tehdä.
Samalla softis+vaneri-yhdistelmällä mennään.

 Tein siitä vähän pienemmän kun viimeksi.

siihen ilmeistyi joku ihmeen "ilmaviiva" o__O I have no idea
Ja maalin kuivumista odotellessa voi vaikka maalata alusta paperia


 Uutena juttuna tein tuon koristetsydeemin, mitä ei viimeksi ollut. Yiritin kyllä mutta sillon oli vain sitä uunissa kovettettavaa massaa, ja en saanut paloista yhtenevän muotoisia. Nyt sitten ostin Tiimarin loppurysistä loppuvuodesta ihan ilmakovettuvaa massaa. 
Maalattuakin tuon sain, ja höyhenpuuhka takasin kiinni. Toivottavasti siinä on Cosvisionissa vielä muutama sulka kun olen nyt sitä heitellyt ympäriinsä niin paljon :'D 

Sitten Matskulin laukaisija. 50x60 cm Pörde tuota mulle antoi, vähän yliarvion tarvittavan määrän :'D

Hieman.
Tässä nimenomaan en tienny mitä tehdä, joten lähdin vain leikkelemään paloja ja vuolemaan niistä oikean muotoisia.
Tästä se lähtee! Ja refekuvien määrä on infernaalinen...




Tuosta... kulmasta tuli vähän liian lyhyt, joten leikkasin siihen tuollaisen lisäpalan. Lisäksi yksinkertaisena häkkyrä oli liian ohut, joten liiamsin kaksi päällekkäin.
Meet Mr. Juustokiekko
Paljon sähköistä silppua lattialla!

Vanha laukaisija, joka saa valkoisen maalipäällysteen.
mikätääon käsipidike

Sitten vähän hiotaan
Tsädäää!
 Sitten täyttelin reikiä tuolla samalla muotoilumassalla ja hioin vähän lisää.

Ja eikun maalaamaan! Totesin että olisi tosin voinut tulla parempi jos olisin gessolla päällystänyt, mutta kun en sitä omistanut tällä hetkellä ja se on niin kovin kallista >: Vetelen sitten vaan maalikerroksia.

Enää puoltoista viikkoa Cosvisioniin :> Odottelen vieläkin infoa pääsenkö Pörrön kyydillä vai en, riippuu saako se auton täyteen jo Lahdesta. Keihään kanssa olis toki kivempi päästä autolla >:

Cosvisionini tulee näillänäkymin siis näyttämään tältä:

Lauantai:
huomatkaa kuinka löydän aina uuden kuvan haksusta
 Tovon että Destine saa Gyokuenin valmiiksi, niin voidaan ottaa kivoja äiti-poika-kuvia (kun Haksuhan niiiiiin tykkää äipästä)~

Sunnuntai:
At laaast <3 Ja ei, mulla ei ole siipiä :'D ne ei ihan varsinaisesti asuun kuulu. Ja olen melko varmasti (99,8% varmuudella) ainut Mathilda, joten saa tulla nykimään hihasta (jos nyt on joku toinenkin, syön pääni)!

.... Jos siis selviän hengissä siihen asti... Meillä on nimittäin ekat työkokeet ens viikolla ja työmäärä on aika suuri x________x eihän siinä, jos meillä olisi normaalit kaksi 8 tunnin koulupäivää aikaa, mutta koska me ollaan iltaopiskelijoita, meidän koulupäivä on vain 4 h 45 min! Ja toisena päivänä kaks vikaa tuntia on varattu arvioinnille, eli meillä on YHTEENSÄ se 8 tuntia (vaikka opettaja kuinka sanoi että siinä ajassa ehtii)....
Goodbye, cruel world!

(PS. Kuukausi Japanin matkaan, jee <3)

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Photoshoot: Kuningatar ja tuntematon valtakunta

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Toivottavasti söitte paljon suklaata. Itse löhöilin perjantaina kotosalla ja syötiin hyvää ruokaa, lauantain kiduin töissä, ja sieltä hurautettiin mökille Nummi-Pusulaan, josta tuossa äsken kotiuduttiin. 
Pääsiäiseen kuului myös photoshoottausta. Käskin veljeäni ottamaan kameran mukaan, ja pakkasin Elyonin matkaan. Aluksi mietin Kristaa, mutta kun hänestä on juuri vähän aika sitten kasa hyviä kuvia päädyin nyt Elyoniin. Metsämaisema sopii myös ko.asuun erittäin hyvin, koska se on tosiaan Elyonin matkustusasu W.I.T.C.H.in ensimmäisestä extra-lehdestä. Ihan sinne paikkaan ei päästy minne olisin alunperin halunnut, koska joki tulvi niin kovin ja meidän silta tukki oli joko kadonnut tai sitten se oli mystisesti noussut korkeammaksi ;__; noh, jätän sen niityn sitten AoT-kuville kesälle~ Tämäkin lokaatio passasi Elyoniin oikein hyvin.
Nyt kun tässä odottelen että vanhemmat palautuu kotiin joltain sukulaisen synttäreiltä, jonne en itse jaksanut lähteä, että päästään lähtemään Selloon syömään ja juhlistamaan meikäläisen huomista level-uppausta, ajattelin teille nämä kuvat jakaa.

Kaikki kuvat on ottanut Juha, editoinut yours truly. Kokeilin photarilla vähän uusia juttuja. Sain näihin vähän tällästä kivaa taikametsä-vaikutelmaa :'D




ihan en tiennyt kuinka päin tämän kuvan pitäisi olla :'D näin vai sivuttain




Eipä muuta. Proppejakin tuli vähän väsättyä, niistä sitten toisella kertaa~
Tsau o/

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

I dreamed a Cosplay dream


Tuossa kun eilen luin Jäätyneen Enkelin Dream cospay-listauksen, rupesin itsekin miettimään että mitkä on omia unelmacosseja, ja päätin kanssa tehdä tällaisen (ja tekstin nimellä ei ole suinkaan mitään tekemistä sen kanssa että saatoin eilen katsoa LesMisin hehe).

Itselle kaikki cosplay-listalle päätyvät hahmot ovat enemmän tai vähemmän unelmacosseja, koska pääsääntöisesti cossaan juuri lempihahmojani jotka ovat itselle tärkeitä. Mutta kyllä sieltä muutama semmoinen The cossi löytyi jotka tähän listaan sopivat, semmoisia vähän erikoisempia joko hahmolta tai designiltaan.

Oliver (Beyblade)
"Right into the kokoro"
Oliverin olen kyllä tekemssä ensi vuonna, mutta laitan sen tähän silti koska Oltsu <3 Beyblade-rakkauteni nyt varmaan tiedetään, ja Oliver on yksi lempihahmojani (kilpailee vieläkin Zeon kanssa ykkösijasta). Joskus teen myös Oliverin kolmoskauden asun. Joka näytetään yhdessä jaksossa. Taustalla. Ehkä 5 sekuntia....

Mutta onneksi on ihana SlumberPoppy joka on täyttänyt DAn Oliver fanartilla <3
Ja nyt kun Poppy tuli puheeksi, tahtoisin myös tehdä Oliverin (ja muutaman muunkin hahmon) version hänen luomastaan BeyFantasysta
Majestics, Oltsu tuolla takana oikealla

Mathilda (BeyFantasy)
No nyt kun BeyFantasysta rupesin puhumaan, muistin Mathildan designin ja kuinka olen sen perään kuolannut. Tykkäsin enemmän ehkä alkuperäisestä, värikkäämmästä designista, mutta tämäkin on ihana. Poppyn tyyli vaan on niin pirun täynnä pieniä yksityiskohtia aaaaargh! Stop being so perfect!

Vulpix (Pokémon)
Vulpix on ollut lempipoksuni ihan pienestä asti. Gijinka-versiota olen jo jonkun verran suunnitellut, mutta se nyt varmaan tulee vielä jonkun verran muuttumaan. Alunperin oli tarkoitus tehdä tämä ensi vuodelle, mutta siirsinkin sitten myöhempään. Pieni kysymysmerkki on, että jos teen hännät pitäisikö tehdä myös korvat, ja koska aluksi ajattelin nutturaperuukkia korvat ei oikeen sopinu siihe. Mutta kattellaan nyt.


Margaery Tyrell (Game of Thrones)
Tässä suurin este on se etten ihan vielä tiedä pidänkö real life-ihmisten cossaamisesta. Ja se että Margaeryn kaikissa asuissa on niin avonainen etumus. Ja se että Natalie Dormer on vain niin täydellinen ja kaunis etten tiedä tuonko hahmolle oikeutta ;__; (okei nyt niitä ulkonäköpaineita). Margaery on lempi hahmoni GoT:sta Tyrionin lisäksi.

Ren Kouha (Magi)
Kouhaan rakastuin heti ensi silmäyksellä, ja perusversio on tulossa myös ensi vuonna, vaikka sitäkin katsellessa olen monta kertaa itkenyt "MITEN HELVETISSÄ TOI TOIMII!?" Aluksi se oli vähän ei-juuta, mutta päätin kumminkin yrittää. Kouhan asu on selvästi erilainen kun mitä tähän mennessä olen tehnyt. Hakuryuu oli jo vähän aste korkeammalle mutta sekin oli vielä melko helppo. Eniten tuskaa tässä tuo avonainen etumus, koska sivubindit hnnnng. Olen tähän asti selvinnyt pelkällä urheilutopilla, koska cossaamillani pojilla on ollut suht löysät paidat eiku miulla mitään suurta rintavarustusta ole.
No, bindaamisesta päästäänkin sitten Kouhan Djinn Equip-muotoon... Paljas yläruumis, ihmeellisistä kristalleista koostuvat siivet eikä tuota vaatekertaa muutenkaan mitenkään kauheasti ole.... Jjjjooooooooo... Tämä on ehkä sellainen erittäin kaukainen unelma :'D

Siinä nyt nämä isoimmat. Sitten mainitsen vielä pari:

Pirika - Shaman King
Vain jos saan jonkun Horohoroksi. Olen omaa isoveikkaani yrittänyt suostutella, toistaiseksi aika huonolla menestyksellä. Mutta kyllä mä vielä sen pään saan kääntymään! o7

Santtu - Prätkähiiret
Vieläkin odotan että me joskus toteutetaan meijän Prätkis-ryhmä!! Jahka hiiret kiireiltään ehtii :'D

Siinäpä ne. Osa tulee toteutumaan, osa ehkä ei. Sen näkee sitten.
Tsau o/

torstai 10. huhtikuuta 2014

Piilareita ja päätöksiä

Heissuli vaan!

Vaikka äänestysta olikin vielä jäljellä, tuossa eilen illalla asiaa pohdiskelin ja päätin semmoisia, että laitan Cosvisioniin toiselle päivälle sittenkin Hakuryun. Syy siksi etten nyt juuri jaksa Kristan merkkien/remmien (tämä on enemmän paikan päällä ongelma) kanssa tapella, plus neidistä on kasa kivoja kuvia, mutta Haksusta vaan ihan pari (tai siis kuvat on kaikki kivoja, mutta vaan pari on semmosta mitä viitin julkasta koska arpi :'D). Enkä muutenkaan tykkää coneihin laittaa cosseja sarjoista joista on paljon muita (koska siinä tulee se oma luonne tielle kun en uskalla käydä pyytelemässä yhteiskuvia jne l'D). Kirstaa suunnittelen shoottaavani kyllä kesällä, kun meillä on mökillä aika otollinen kuvausympäristö, ja Krista tulee kyllä varmasti myöhemmin johonkin muuhun coniin.

Cosvision tulee siis oletettavasti olemaan lauantaina beybladailua ja sunnuntaina mageilua, päivät nyt eivät ole ihan vielä lukkoon löydyt.

Pitää käydä siis Punanaamiossa joku päivä ostamassa arpivahaa ja alkaa treenata arven tekoa taas. Jee pääsen leikkimään kasvoväreillä!! Luultavasti joku päivitys tästä tulee. Tykkään kasvomaalauksesta kyllä, Hopsu-musikaalissa sitä tuli harjoiteltua, samoin viime Haksutin-kerralla. Olen myös ollut pari kertaa vanhan yläasteeni tapahtumissa kasvomaalailemassa ystäväni kanssa, kerran jokavuotisessa Aprilli-riehassa (oltiin jo tässä vaiheessa valmistuttu ko. koulusta) ja kerran ala-asteelaisille suunnatussa halloween-julhassa (siellä oli muuten ihan sika superupee Jack Sparrow-asu. Cosplayer, I suppose.)

Mutta!
Sain eilen Mathildan piilarit, eli tänä aamuna on taas tapeltu niiden kanssa. Ne ovat EOS Dolly Eye Pink-merkkiset. Tulen myös käyttämään niitä Nagisalle, jos vaan saadaan Free!-pojut tehtyä ennen näiden vanhentumista.
Toisen kanssa meni kauemmin saada, toisen sain ihan parilla yrittämällä. Hieman tuntuivat, ja vähän ikäänkuin "näkyivät". En tiedä, kuuluuko se asiaan? :'D en ehkä vaan saanut niitä paikalleen, koska liikkuivat silleen hassusti. Mutta muuten ihan kivat! Täytyy jossain vaiheessa kokeilla pitää pidempään, nyt en ehtinyt.






FBssä kaveri sanoi että näytän pelottavalta. Ai? :'D

Tästä alkaakin sitten armoton piilarikoulu! Cosvisioniin mennessä pitäis jotenkin handlata :D
(funny fact: kummankin hahmon asuihin kuuluu keltanen paita. Sattui olemaan keltanen paita päälle)

Kameran itselaukaisin on kiva!
Mathildan launcheriin en ole sitten edes koskenutkaan vielä :'D käytiin Finnfoamia K-raudassa kattomassa, mutta sitä sain vaan niin isoina levyina ettei viititty ostaa (vaikka ens vuonna Kouhalle sitä tarttenkin). Mutta satuin yksi ilta Espoon Keskustan asemalla törmäämään ystävääni Pörröön, ja häneltä kuulemma liikenee ylimääräistä StyroFoamia, joten saan sitä ilmeisesti pääsiäisen jälkeen. Jee!

Ensi kertaan taas! Tsau o/

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Talvianimuita ja pari syksynkin

 Jo nyt pukkaa päivitystä toisen perään! Ei hätää, tämän jälkeen rauhoitun hetkeksi.

Tämä siksi kun kävin eilen katsomassa Tarzan-musikaalin, ja tämä soi nyt päässä. Oli muuten aika mahtava! Ainoa miinus että Terkista oli tehty mies (ja meidän näytöksessä oli vaihtoehtoismiehitys eli ei Jon-Jon Geiteliä ;___; ).

Tänään (tai oikeastaan eilen virallisesti) loppui viimeinenkin on-air sarja, jota olen seurannut. Vielä viikko sitten näitä oli 10, ja yhtäkkiä ei yhtään... mitäs mä nyt sit päivät teen..
Tässä on joukossa muutama syksyn sarja, muut ovat talven yksilöitä.

Nagi no Asukara
"Thing can change. But they don't have to change. Whatever is fine with me." -Hikari
Ihana sarja! Tosi suloinen ja kaunis animaatio, ja idea oli kiva, semmoinen pienimerenneitomainen >w< laulaminen vaan puuttui eiku--- (musikaalianimeja pitäisi olla enemmän).
Loppuratkaisusta jäi hyvä mieli, vaikkei kukaan saanutkaan ketään (*tirsk*), mutta sinäänsä ihan kivaa vaihtelua näin päin. Sarja jaksoi myös yllättää, esim. aikahypyllä, josta aluksin olin vähän "meh, oliko pakko", mutta kun siihen tottui, oli se ihan hyvä muutos.
Annoin MALissa tälle arvosanaksi täydet 10! Lempparihahmoa en osaa päättää, kaikki olivat kivoja. Ehkä vähän aloin tykkäämään Kanamesta lopussa. Vaikkakin olisin mieluummin shipannut Kanamea Chisakille...

Toaru Hikushii e no Koiuta
Sarja alkoi ja loppui vähän tylsästi, mutta keskivaihe oli ihan jees. Kyllä tätä katsoi, ja voin sitä suositella, mutta ei se ihan lempparikseni päätynyt. Lentokohtaukset olivat hienoja. Tykkäsin Ignasta, mutta hahmo jäi vähän turhan taustalle, vaikka alussa näyttikin että Karlille ja Ignalle muodostuisi joku rival-suhde, ei se päässyt oikeuksiinsa kuin vasta ihan lopussa. Aloin katsomaan tätä koska ajattelin että se voisi olla ihan semmoinen söpö lällysarja, jollaista sillä hetkellä teki mieli katsoa. Oli ihan mukavia parit juonenkäänteet. Vähän jäi häiritsemään, oliko tokan vikan ja vikan jakson välissä ollut tarkoitus kulua jotenkin pidempikin aika? Okei, matkassa meni sarjan aikana varmasti useampi kuukausi, ja paluumatkassa varmaan ihan yhtä kauan, mutta sarjassa se vain näytti siltä kuin olisi mennyt päivä pari, ja Karl ja Ari nyt vain sattuivat näinä parina päivänä saamaan kasvupyrähdyksen.
MAL-arvosana 7. Kai se kakkoskausikin pitää katsoa.

Buddy Complex
En nyt vieläkään osaa ihan päättää tykkäänkö mecha-sarjoista vai en, mutta ainakin BC vei päätöstä positiiviseen suuntaan. Sarjan idea oli hyvä, ja animaatiojälkikin kaunis. Tulevaisuushyppy oli vähän meh, vaikka se koko sarjan pointti olikin. Tyksin ekaksi Bizonista, mutta kahden vikan jakson aikana aloin enemmänkin vihaamaan sitä :'D Aoba oli ihan symppis, ja Dio ihan ok, ja näillä nyt oli perus happy-go-lucky vs. crumpy-päähenkilörivalsuhde. Sarjan nimen merkitys nyt ei ihan auennut. Buddy systemiin ja Aoban ja Dion suhteeseen sillä oletettavasti viitataan, mutta ei sillä nyt oikeastaan ole mitään tekemistä sarjan idean kanssa.
Tajusin muuten vikan endingin jälkeisen jutun pari tuntia myöhässä koulussa (Tajusin siis kuka siinä on, mutta että mitä se meinasi) ja tuli kunnon sellanen "EI VITTU MITÄ ÄÄÄÄ!!". Eli siis joo, kakkoskausi on tulossa, ja odotan sitä. Annoin arvosanaksi 8.

Magi: Kingdom of Magic
Tarvitseekohan mun edes sanoa mitään... :'D
Magi on Magi. Edelleen rakastan <3 Haluaisin vain lisää yyh ;_; onneksi manga jatkuu, vaikka siinäkin on nyt vähän tylsä kohta, ja Sinbad no Bokuen josta tulee keväällä OAV.
Teen nyt näköjään Kikit enkä osaa sanoa mitään rakentavaa koska ÄÄÄÄ! Kouha nousi nopeasti lemppariksi, koska Hakuryun osa jäi tässä aika vähälle (paitsi alku ja kosinnat <3). Tajusin vasta animessa että Sphintus on mies, oho.
No onko edes ylläri että kympin sai.
Ja koska Kouha on niin fabolous, ottakaa tästä vielä pari kuvaa (voisin spämmätä näitä vaikka kuinka paljon)
tekisi mieli melkein tehdä Kouhan Djinn-muoto, mutta kun  paljas ylävartalo....
Kuroko No Basket 2nd Season
Mitähän tästä sanoisi. Joo tykkäsin, vaikka hieman ärsyttää se kuinka yksi ottelu kestää niin monta jaksoa. Pääsääntöisesti kummassakin kaudessa on ollut vain Seirin vs Touou, ja kakkosessa lisäksi Seirin vs. mikäseoli Yosen. Tässä olisi voitu puida koko Winter Cup jos nämä ei olisi olleet niin monen jakson kestoisia.
Jostain syystä KnBssä on paljon hahmoja joista en pidä, ja mä harvoin inhoan oikeasti hahmoja sarjoissa joista oikeestit tykkään. Murasakibaran hahmosta en tykkää yhtään, ja enemmän siinä häiritsee se että sillä on äänenä Kenichi Suzumura, joka on yks lempiseiyuitani. Sitten Himuro, urhg! Ja mikäseolisenväkivaltajoukkueenkapteeni.
No joo, on KnB siis hyvä sarja, ja nauran kuinka koris on niin serious buisness.  9/10.

Kill la Kill
En muista olenko ennen törmännyt sarjaan joka olisi samaan aikaan näin hämmentävä ja näin mahtava kuin KLK :'D Siis vaatteiden vallankumous, ihan oikeesti!
Aluksi en sarjasta pahemmin välittänyt. Se tuntui sellaiselta "no tää on taas tämmöne tissitjaperse-sarja", mutta sitten BOOOOM!! What I don't even tämä on loistavaa en kestä. Ja ne musiikit! KLK:lla on mahtava soundtracki!
Kannattaa katsoa jos ei ole vielä katsonut! Annoin kybän. Sanageyama oli lempparini (unohdin että sillä oli silmät. Aikamoinen valaistuminen), Mako, Ryoko, Senketsu... Tykkäsin kaikista! Ragyoukin oli omalla tavallaan mahtava pahis, vaikka olikin pervoäiskä.

Pupa
Kaksi sanaa ("Sput. Nik". Hups, väärä leffa): Suuri. Pettymys.
Odotin Pupaa, koska sen tarina vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Sitten se alkoi.... 
Pelkkää ällöttävää mässäilyä (kirjaimellisesti), 5 minuutin jaksot eivät vieneet tarinaa oikeen mihinkään, se hyppi ihan oudolla tavalla koska randomit jaksonpituiset flashbäkit yms. Vika jakso oli tosi irrallinen muista, mutta oikeastaan ehkä paras koska se oli söpö.
Annoin 4.

Mahou Sensou
Alan pikkuhiljaa päästä yli siitä ettei Mamoru Miyano ole vain Rin (vaikka herralta olen ties kuinka monta roolia ennen Free!tä kuullutkin), ja Morikawa Toshiyukia en Narakun (Inuyasha) takia osaa kuulla hyvisrooleissa.
 Alkoi tylsänä, mutta muuttui paremmaksi. Lopultaan ihan ok sarja. Lopun "mit vit-"-fiilis jätti odottamaan tokaa kautta. Juoni oli hyvä, mutta hahmojen toteutus ei ihan niin hyvä. Taikavoimat olivat vähän jänniä. Yksi osaa käyttää tulta, yksi ampuu salamoita, yksi pystyy torjumaan kaikki taikaiskut, ja yksi pystyy.... kasvattamaan tissejään? Oookoo asia selvä.
Joka tapauksessa, koska MALissa ei voi puolikkaita antaa, pyöristin arvosanan ylös kasiin.
Momokaa ehkä katsoin vähän cosplaysilmällä.
Hamatora The Animation
No nyt! Hamatora!
Ehkä Magin jälkeen paras näistä sarjoista! Harmi kun oli vain 12 jaksoa. Vikan jakson cliffhangerissa melkein oikeasti huusin ääneen. Ei tuollaisia saa tehdä, yhyy kakkoskausi, tule jo ;_;
Hajimen hahmo jäi vähän turhan sivuun, vaikka opening ja ending nostivat hänet korkeammalle. Tekisi myös mieli cossia neitiä hnnnnng.
Hahmot olivat mielenkiintoisia, samoin tarina. Tykkään etsiväjutuista~  Vaikka hyvä olikin, Hamsu sai silti vain ysin, koska troll!Art.

Witch Craft Works
Ihan en osaa sanoa oliko WCW hyvä vai ei. Semmoinen... keskihyvä. Sen katsoo kerran. Kagari oli aika overly attached girlfriend. En oikeen osaa sanoa muuta. 7/10 annoin.


Kevät animet alkaa varmaan pikkuhiljaa. Animenetworksista luin mitä kaikkea on tulossa, ja vaikutti olevan aika paljon kaikkea mielenkiintoista taas. Ehkä kumminkin yritän olla katsomatta kaikkea taas kerralla, saan enemmän irti kun katsoo sitten valmiin sarjan putkeen.
"No Game No Life" vaikutti ainakin kivalta. Alkaa muuten ens viikolla jee!
HIIIIIII Kaks kuukautta Japanin matkaan!! <3 Sunnuntaina olis tarkotus pläniä Kristiinan kanssa juttuja :>
Mahou Sensou (Magic Warfare) Is one of those animes that has a lot of potential but also poorly executed. The plot and idea isn't bad but when you put a bunch of generic characters with less then nothing in character development
Read more at http://myanimelist.net/anime.php?id=19769#R7IPqe1MB8uX53CQ.
Mahou Sensou (Magic Warfare) Is one of those animes that has a lot of potential but also poorly executed. The plot and idea isn't bad but when you put a bunch of generic characters with less then nothing in character development
Read more at http://myanimelist.net/anime.php?id=19769#R7IPqe1MB8uX53CQ.99